Landelijke Dag 2022: Doen wat werkt!

Vrijdagmiddag 14 oktober 2022
12.00-17.00 uur
in De Zalen van Zeven in Utrecht

Vijf jaar!

Vijf jaar geleden werd Verslavingskunde Nederland opgericht. Elk jaar vieren we dat met een netwerkbijeenkomst voor iedereen die werkt en meedenkt in de verslavingszorg. Dit jaar zijn we live in de Zalen van Zeven in Utrecht. Presentaties en workshops wisselen elkaar af rondom een actueel thema in de sector. Dit jaar is dat: doen wat werkt. Over state-of-the-art-werken, effectieve interventies en hoe je die implementeert.

Het thema is: doen wat werkt. Over state-of-the-art-werken, effectieve interventies en hoe je die implementeert.

Programma

Wat kun je verwachten? Na een inlooplunch volg je een pakkende keynote speech over wat state-of-the-art werken inhoudt. Daarna volg je de presentaties en workshops van je keuze, met praktische tips die je kunt implementeren op de werkvloer. Dit jaar is het eindelijk ook weer mogelijk om vakgenoten live te ontmoeten en bij te praten. Er is ruimte voor de Herstelaward voor het beste idee voor herstel van verslaving, met ook hierbij de focus op ‘doen wat werkt’.

We zitten vol!

Hartelijk dank voor alle aanmeldingen. We zitten vol, maar soms komt er nog een plekje vrij als iemand zich heeft afgemeld. Je kunt je nog aanmelden voor de wachtlijst, dan krijg je automatisch bericht als er een plek vrijgekomen is. Mocht je je hebben aangemeld en kun je toch niet komen: meld je dan af via info@verslavingskundenederland.nl, dan maken de mensen op de wachtlijst een kans om er toch bij te kunnen zijn.

Locatie: De Zalen van Zeven, Boothstraat 7, 3512 BT Utrecht
Tijd: 12.00 – 17.00 uur met inlooplunch